Direct la continutul paginii »

Tanex Wood Industry SRLProdusele realizate de cei 120 de angajati sunt tricotaje pentru femei, barbati si copii.

Serviciile oferite de societatea noastra sunt in masura sa raspunda si sa asigure toate cerintele clientilor, cum ar fi: tricotat (jaguard, intarsia, structuri de legatura, dorsade), confectionat, realizarea de prototipuri, control calitate, brodat, serigrafiere, exeditie personalizata si transport intern si international daca este nevoie.

Fabrica este dotata cu masini de tricotat electronice STOLL, avand toate finetile (5e, 7e, 10e, 12e).

Flexibilitatea de a acoperi o gama larga de produse si structuri este data de statia de programare in linie a masinilor de tricotat. Partea de confectionat este realizata cu utilaje de ultima generatie: masini de cusut simple, masini de cusut cu lant UBERDECK, triplock-uri, ket-uri KFM pentru cusaturi specializate, mese de calcat cu aburi, masini de batut nasturi si butoniere.

Avand o echipa dinamica, cu experienta si personal specializat pe operatiile de tricotat, productia realizata este destinata in totalitate exportului.

Activitatea companiei este orientata in vederea cresterii permanente a nivelului de calitate al produselor sale si de realizare a unei productii flexibile astfel incat sa raspundem cat mai bine cerintelor clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tanex Wood Industry SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tanex Wood Industry SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tanex Wood Industry SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.969