Direct la continutul paginii »

Produse Agro-Chimice

Industria Agro-chimica aduce beneficii in fabricarea de pesticide si fertilizanti. Pesticidele (ierbicide, fungicide, insecticide etc.) sunt o necesitate a societatii noastre, folosite pentru combaterea daunatorilor plantelor si a produselor agricole stocate, precum şi pentru combaterea vectorilor biologici ai bolilor omului si animalelor. Prin respectarea timpului de pauza, conform recomandarilor pentru fiecare cultura, in plante nu se mai gaseste substanta activa a pesticidului aplicat. Fertilizatorii sunt compusi chimici importanti care asigura dezvoltarea armonioasa si functionalitatea plantelor. Cea mai frecventa si cuprinzatoare clasificare a fertilizatorilor distinge doua tipuri majore: fertilizatori organici si anorganici (chimici).

Lista firme Produse Agro-Chimice

 1. Evolutia Dan SRL

  Categorii de produse comercializate de compania noastra: - Articole ferme oi si capre - Gard electric - Masini de tuns animale - Adapatori - Articole ferme vaci - Articole igiena - Instrumentar veterinar - Echitatie si calarie - Articole ferme porci - Prelucrare lapte - Diverse
 1. (1)
 2. 2
 3. 3

Pentru ca afacerea ta merita cea mai eficienta promovare! Cu un cont e-oferta.ro, firma ta are urmatoarele beneficii:

 • Adaugi un numar nelimitat de produse, oferte si servicii.
 • Acces non-stop la administrarea ofertelor tale publicate.
 • Mesajele trimise de clienti ajung la tine fara intermediari.
 • Nu ai nevoie de cunostinte tehnice pentru administrare cont.
 • Alaturi de produsele si serviciile firmei tale nu apar reclame.
 • Consultanta pentru a obtine o pozitionare cat mai buna a produselor tale in rezultatele oferite de motoarele de cautare.