Direct la continutul paginii »

Solidona SRLSuntem aici sa va ajutam sa alegeti un catel care sa se potriveasca perfect familiei si temperamentului viitorului proprietar.


Echipa noastra este formata dintr-un grup de entuziasti iubitori de animale, precum si din medici veterinari, oricand gata sa ofere consiliere de specialitate si ajutor. Noi nu vrem sa va vindem orice caine, ci unul care sa se potriveasca cel mai bine personalitatii si nevoilor tale, caine ce va fi iubit de catre dvs si intreaga famili pentru multi ani de acum inainte.

Acesti catelusi fac parte din familii canine deosebite, care vor purta cu mandrie la maturitate traditia generatiilor precedente.

Misiunea noastra este sa oferim catelusi de rasa pura, exemplare de inalta calitate, adevaratilor iubitori de animale. Realizam acest lucru colaborand doar cu crescatori de top, ce ne pun la dispozitie o mare varietate de rase care provin in mare din cele mai reprezentative canise ale Europei.
Pe dvs, in calitate de viitor stapan va vom ajuta cu sfaturi necesare cresterii si ingrijirii catelului in conditii cat mai bune.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Solidona SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Solidona SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Solidona SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.061