Direct la continutul paginii »

Elettrograf SRLElettrograf SRL are o experianta de 10 ani pe piata adezivilor hot melt si a ambalajelor. Produse comercializate sunt importate din Italia, Germania si Taiwan.

Reusita noastra se bazeaza atat pe colectivul tanar cat si pe experienta partenerilor externi si a calitatii produselor comercializate. Elettrograf SRL este distribuitor recunoscut al Collagraf SRL – Milano, Romeo Maestri SpA – Milano si Pozzi Pack SRL – Bergamo.

Livrarea prin curier se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei. In cazul in care adresa de livrare nu este in aria acoperita de serviciul de curierat rapid sau reteaua proprie putem fi nevoiti sa trimitem cu posta romana si coletul va ajunge in 3-5 zile lucratoare. Daca se va intampla acest lucru veti fi anuntat si puteti opta pentru mentinerea comenzii sau anularea ei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elettrograf SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elettrograf SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elettrograf SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.903