Direct la continutul paginii »

D.g.d. Drive SRLS.C. DGD Drive este infintata in 2006 si are ca obiectiv de activitate inchirieri auto (Rent a car), transfer de persoane si asigurari (Auto, Medicale, Imobiliare).


Societatea noastra va pune la dispozitie un serviciu inedit: realizarea asigurarilor atat auto (RCA SI CASCO) destinat parcului auto, asigurari pentru CLADIRI SI BUNURI destinate proprietarilor dumneavoastra cat si asigurari medicale pentru calatorii in strainatate.

Avantajul consta in faptul ca realizarea tuturor asigurarilor se face la sediul firmei dumneavoastra, precum si obtinerea unor bonificatii in functie de valoare si/sau numarul asigurarilor

Noi oferim in mod constant masini noi si tarife care sunt cele mai bune din domeniul de rent auto. Rezervati online acum masina dorita pentru excursia de afaceri sau pentru vacanta in RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D.g.d. Drive SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre D.g.d. Drive SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D.g.d. Drive SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.957