Direct la continutul paginii »

Auto Club Contact SRLDe acum, cu noile abonamente ACC poți pleca oriunde în România fără nicio grijă! Nu trebuie să te gândești că mașina ta iți va crea vreo problemă, pentru ca noi suntem în spatele tău, pentru a te ajuta!

De fiecare dată când plecăm cu mașina din Bucuresti ne bucurăm că am scăpat de aglomerație, dar avem o strângere de inima pentru că nu știm ce ne rezervă drumul și nu suntem convinși că avem posibilitatea să apelăm la cineva de încredere în timp util, dacă avem nevoie de puțin ajutor.

AutoClubContact oferă posibilitatea tuturor, atât persoanelor fizice care sunt conducători auto, cât și celor juridice care dețin parcuri auto să devina membrii (și parteneri) ai unui Club Auto care s-a înființat pentru a servii nevoilor acestora în situațiile rutiere de urgență sau pentru a le furniza înformații de orice gen care le sunt necesare ca soferi sau turiști.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Club Contact SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Club Contact SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Club Contact SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.867