Direct la continutul paginii »

Lindstrom SRLLindstrom a intrat pe piaţa serviciilor de echipamente de lucru în România din 2005. Centrul nostru de servicii este localizat în Bucureşti, dar putem oferi serviciile noastre la nivel naţional.

Alegând să externalizaţi firmei Lindstrom serviciile legate de echipamente de lucru, servicii pentru articole textile pentru industria hotelieră şi restaurante si servicii pentru covoare, vă veţi putea dedica mai mult timp afacerii dumneavoastră principale

De aceea noi nu vindem aceste echipamente, ci oferim servicii de închiriere şi întreţinere a acestora corelate cu diferitele tipuri de activităţi pe care le desfăşoară clintii noştri.

Lindstrom SRL este parte a grupului Lindstrom, unul dintre principalii furnizori de servicii pentru produse textile la nivel european.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lindstrom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lindstrom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lindstrom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.