Direct la continutul paginii »

Onero SRLPENSIUNEA CONFORT SUCEAVA este una dintre putinele pensiuni din suceava dotate cu piscina, sauna si foisor.
Conditii de 4 stele la preturi de 2 si 3 stele.

PENSIUNEA CONFORT SUCEAVA va pune la dispozitie: 40 de locuri in camere cu paturi simple, duble si apartamente dotate cu mobilier nou, grup sanitar, apa calda non stop, TV cablu, telefon, internet, sala de conferinta pentru 40 de persoane, bar club, sala de fitness, sauna, masaj, restaurant cu terasa, piscina cu terasa, foisor-barbeque si spatiu de joaca minunat pentru copii si deasemenea parcare luminata.

PENSIUNEA CONFORT este o alegere minunata unde veti avea tot ce va doriti chiar si aer de munte de la liziera de brazi sau aer de livada.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Onero SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Onero SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Onero SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.569