Direct la continutul paginii »

Duo Olivius SRLPrin serviciile de baza oferite la cea mai buna calitate si prin preocuparea continua pentru a asigura servicii auxiliare in conformitate cu standardele europene echipa care coordoneaza complexul SCORILO si-a propus de la inceput sa-si trateze clientii regeste.

Scorilo ofera oaspetilor sai 16 camere (single, double, matrimoniale), un apartament si un apartament de lux. Camerele sunt dotate cu: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon cu linie interna si internationala, minibar, acces Internet. Apartamentul de lux are dotari de 5 stele: jacuzzi, sauna, solar, home-cinema, DVD, sistem audio, pat king-size. Acest apartament este perfect pentru noaptea nuntii, intalniri romantice, dar si pentru clienti pretentiosi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Duo Olivius SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Duo Olivius SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Duo Olivius SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.411