Direct la continutul paginii »

Sigma Fina SASi chiar daca sunteti doar in trecere, pentru o noapte sau doua, va intampinam cu caldura, discretie si servicii de cea mai buna calitate.

Hotel Citadella*** pune la dispozitia afacerii dvs. conditii excelente pentru reuniuni si intalniri de afaceri in noua sala de conferinta cu o capacitate de 55 de locuri la tarife special create pentru o colaborare durabila.

Servicii:
sala conferinta
acces internet
parcare monitorizata
fax/ xerox
pastrarea obiectelor de valoare
depozitare bagaje
informare turistica
inchiriere laptop cu acces internet
spalat si calcat lenjerie

Hotel Citadella*** a fost conceput ca design si ca mod de abordare a pietei actuale urmarind sa ofere caldura, intimitate, calitate si intelegere fata de nevoile clientului modern, lucruri care se reflecta inca de la inceput atat in atmosfera intalnita la hotelul nostru cat si in atitudinea profesionista a personalului specializat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sigma Fina SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sigma Fina SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sigma Fina SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.659