Direct la continutul paginii »

Redexpro SAInteresul nostru este de a ne multumi clientii.
Hotel Forum se afla in zona de Nord-Est a orasului Ploiesti, pe una din arterele importante ale Municipiului, si se afla la o distanta de aproximativ 800-1000 m de centrul orasului.

Hotel Forum Ploiesti va pune la dispozitie sevicii de : cazare, restaurant, spala- torie, minibar insotite de facilitati moderne si tarife avantajoase.

Asteptarile dvs. sunt intampinate de un raport excelent calitate-pret , astfel Hotel Forum va invita sa beneficiati de una din cele mai bune solutii de cazare din Ploiesti.

Hotel Forum, Ploiesti, clasificat la de 3 stele turistice respecta astfel normele de igiena, echipamente si utilari impuse de categoria de clasificare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Redexpro SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Redexpro SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Redexpro SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.159