Direct la continutul paginii »

Turism Sadu SRLVă oferim liniştea naturii şi relaxarea într-un loc binecuvântat. Veţi avea parte de ciripit de păsărele, susur de apă, aer "tare" de munte, păduri seculare, ... adică o părticică de rai.

Noi vă oferim tot ceea ce aveţi nevoie pentru un sejur grozav în mijlocul naturii, departe de stresul cotidian şi aglomeraţia oraşului.

Cabana este dotată cu un automat de cafea , telefon public cu cartelă (Romtelecom), iar reţeaua mobilă disponibilă în zonă este Zapp, la care avem si conexiune internet WI-FI wireless. Cabana are în incintă locuri de parcare păzite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turism Sadu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Turism Sadu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turism Sadu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.925