Direct la continutul paginii »

Pensiunea Anette SRLPensiunea Anette vă aşteaptă cu un cadru potrivit atât pentru turism cât şi pentru călătorii de afaceri.

La câteva sute de metri distanţă, se află baza sportivă a Pensiunii Anette, care poate fi, la rândul ei, închiriată pentru diverse activităţi.

Cele 5 camere pot fi închiriate în regim single sau double şi sunt dotate cu baie cu duş (cadă cu hidromasaj în apartament), LCD cu TV satelit, wireless, telefon şi minibar, room-service, încălzire proprie - toate gândite pentru a vă asigura confortul de care aveţi nevoie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Anette SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Anette SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Anette SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.550