Direct la continutul paginii »

Sylvania Tours SRLPensiunea Szent Kristóf oferă serviciile în tot cursul anului, cei dornici de recreere se întorc în număr tot mai mare si în afara sezonului estival.

Restaurantul si sala de conferinte asigură organizarea în conditii optime a întrunirilor familiare sau colegiale, respectiv a conferintelor, treningurilor sau organizarea oricăror manifestări. Pensiune asigură loc de expozitie permanentă a artistilor contemporani, cu reînnoire continuă.

Pensiunea cu caracter familiar în cele 20 de camere asigură o cazare comodă pentru 50 de persoane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sylvania Tours SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sylvania Tours SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sylvania Tours SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.305