Direct la continutul paginii »

Carpatours SRLHotelul Silva este amplasat in staţiunea Buşteni, str. Telecabinei, nr. 54 A, la poalele masivului Caraiman, la o altitudine de 950 m, in vecinătatea staţiei de telecabină Buşteni – Babele.

Hotelul Silva Busteni poate gazdui orice tip de conferinta si intalniri comerciale si oferim un mediu de lucru productiv la un nivel superior al calitatii personalului de servire.

Hotelul are o capacitate de cazare de 290 locuri, în circuitul comercial fiind alocate 250 locuri, 150 de locuri fiind clasificate la trei stele şi 100 de locuri fiind clasificate la două stele.

Restaurantul este clasic, oferind o atmosfera plăcută prin programul de muzică live. Bucătarul şef oferă preparate din bucătaria românească şi internatională, locaţia fiind alegerea perfectă pentru organizarea de banchete, cocktail-uri şi mese festive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carpatours SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Carpatours SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carpatours SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.388