Direct la continutul paginii »

Milion Trade SRLEDY'S ROYAL si-a inceput activitatea in anul 2007 dupa o reamenajare care a adus dotari si facilitati moderne care ulterior au ajutat la obtinerea clasificarii de 3 *.

Hotel EDY'S ROYAL va pune la dispozitie de la simplele servicii hoteliere pana la organizare de evenimente speciale, intruniri de afaceri,simpozioane,cocktailuri,banchete,majorate oferind un pachet complet de la meniuri delicoase pana la fotografi si dj profesionisti care sa dea un plus de buna dispozitie clientilor.

Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt extrem de variate: room-service, spalatorie, curatatrie chimica, tel/fax, xerox, taxi pana la rezervari ocuri la peste 70 000 de hoteluri din toata lumea sau chiar cumparari bilete de avion.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Milion Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Milion Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Milion Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.739