Direct la continutul paginii »

Paloma House SRLDupa o perioada de 5 ani de activitate in domeniu turistic - ramura unitatilor de cazare, conducerea Paloma House a simtit nevoia sa isi extinda preocuparile si in directia agentiilor de turism prin deschiderea unei agentii turistice turoperatoare Paloma House Tourism specializate pe oferte pentru copii: excursii, tabere, activitati de petrecere a timpului liber practicand diferite sporturi sau pur si simplu invatand sa iubeasca natura.

Paloma House SRL a fost infiintata in anul 2003 avand ca principal obiect de activitate: "Pensiune Turistica" mai exact Pensiunea PALOMA Brasov.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paloma House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paloma House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paloma House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.642