Direct la continutul paginii »

Prima Tour SRLPensiunea “Casa Celia” este clasificată cu trei margarete, dispune de un restaurant cu o capacitate de 50 locuri şi o terasă cu 20 locuri, saună, teren de tenis de câmp (zgură), livadă, grătar în curte, parcare supravegheată.

Pensiunea “Casa Celia”, este situată în comuna Bucovăţ , într-o zonă nepoluată, între râurile Bega şi Timiş în plină Câmpie a Timişului, la o altitudine de 95m şi la o distanţă de 12km faţă de oraşul Timişoara.

Dispunem de 14 locuri de cazare,un apartament foarte spaţios, cu salon şi dormitor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prima Tour SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prima Tour SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prima Tour SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.012