Direct la continutul paginii »

Norica & Co SRLFie că vei urca pe crestele îmbrăcate în păduri şi zăpadă, fie că vei privi doar de departe lanţul munţilor prinşi în horă de jur-împrejur, fie că vei intra în biserica din sat, fie că vei sta toata vacanţa sau o singură zi, oricum te vei simţi bine, iar Gura Râului iţi va rămâne în suflet.

Pensiunea Norica este situată în comuna Gura Râului, comună care face parte din salba celor mai vechi, frumoase şi înstărite aşezări ce alcătuiesc Mărginimea Sibiului, la 18 km de Sibiu în direcţia Sebes (Cristian, Orlat, Gura Raului, Transalpina).

Vă stau la dispoziţie 20 locuri de cazare în 10 camere duble, elegante cu baie proprie,cosmetice, tv, cablu, acces internet, room-service.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Norica & Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Norica & Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Norica & Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.197