Direct la continutul paginii »

Gia SRLNe adresam atit turistilor aflati in vacanta cat si persoanelor care tranziteaza Sighisoara sau sunt in orasul medieval in interes de serviciu si doresc o cazare mai ieftina. Totodata, locatia noastra este ideala in cazul in care organizati o excursie sau tabara in Transilvania.

Suntem usor de gasit,Hotelul este la 50m de Gara CFR, 70m de Autogara, 7 minute de mers pe jos fata de centrul orasului si cetatea medievala.

Hotelul Gia*** - pentru tineret - situat in Sighisoara, linga Gara si la 5 minute de mers pe jos fata de centru si cetatea medievala, va ofera cazare in camere spatioase, modern mobilate si dotate cu elemente de decoratiune interioara traditionale. Aici, poti descoperi spiritul romanesc intrucit modernul se imbina cu istoricul si traditionalul. Fiecare camera este cu baia ei, fiecare are tv si cablu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.380