Direct la continutul paginii »

Fildol Turism SRLVa invitam sa cunoasteti aceste meleaguri binecuvintate, bucurindu-va de ospitalitatea pensiunii noastre.

Situata in apropiere de Manastirea Varatec, Pensiunea Codrii de Arama beneficiaza de un cadru natural superb, avind o capacitate de 29 de locuri de cazare, 40 de locuri restaurant, sala de conferinte, sauna, internet, telefon, cablu TV, frigider si alte facilitati la standarde europene.

Varatecul este locul unde de-a lungul vremii, spiritualitatea si istoria s-au intilnit cu legenda.

Facilitati unitate de cazare: restaurant 40 locuri, terasa 40 locuri, bar, sauna, curte 1500 mp, loc de joaca pentru copii, parcare 12 locuri, sala de conferinte, internet, semnal telefonie Orange, Vodafone, Cosmote.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fildol Turism SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fildol Turism SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fildol Turism SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.363