Direct la continutul paginii »

Geralds Hotelmanagement SRL
The Gerald’s Hotel este situat in apropierea parcului municipal şi de Primăria Municipiului Rădăuţi. Designul contemporan, camerele exclusiviste, spaţiile pentru nefumatori si The Gerald’s Restaurant & Bar satisfac cerinţele clienţilor noştri.

Echipamentul modern audio-video precum şi extraserviciile de telefonie şi date vă vor acoperi întreaga arie de necesităţi pentru o calatorie de afaceri de succes în România.

Deschis in 2007, Gerald’s Hotel este cel mai bun si mai modern hotel din Bucovina oferind servicii de înaltă clasă pentru turiştii romani si străini.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geralds Hotelmanagement SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geralds Hotelmanagement SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geralds Hotelmanagement SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.062