Direct la continutul paginii »

Nico Luci SRLPensiunea Alexia Piatra Neamt ofera cele mai bune oferte speciale pentru cele mai bune conditii de cazare, masa, petreceri,team building-uri si evenimente din zona Piatra Neamt, Bicaz, Roman.

Pensiunea are 12 camere duble, care se pot inchiria si in regim single.6 dintre aceste camere au paturi matrimoniale iar 6 dintre ele au paturi twin.Camerele sunt echipate cu LCD, si au priveliste la lacul Batca Doamne si la muntii din apropiere.
Toate camere au baie proprie cu cabina de dus.

Tarifele pentru cazare sunt de 80 de lei pentru o camera dubla(2 persoane) si 70 de lei pentru o camera single.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nico Luci SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nico Luci SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nico Luci SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.527