Direct la continutul paginii »

Inter Etnica SRLNu numai prin organizarea camerelor ci şi prin multitudinea ofertelor, hostelul nostru este autentic şi cu totul deosebit.Oferim pentru fiecare călător şi fiecare grup, având un total de 16 camere, atât camere single, apartamente pentru familii şi dormitoare.

Aşezat în mijlocul cetăţii, hostelul nostru oferă 64 de locuri în 16 camere moderne. Este locul ideal pentru grupuri de elevi şi studenţi, precum şi pentru turişti individuali şi familii.

Pe lângă locurile de cazare dispunem de două pub-uri- Music Pub şi Culture Pub-, cu 50 de locuri fiecare, un restaurant, o sală de mese cu 35 de locuri şi două terase, una în curtea interioară şi cealaltă în piaţa cetăţii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inter Etnica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Inter Etnica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inter Etnica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.727