Direct la continutul paginii »

Dib Com Inter SRLHotelurile Sir combina stilul modern cu arhitectura de metropola.Au fost construite pe rand, primul fiind Hotel Sir Lujerului si Complex Lujerului. Hotelurile fac parte din circuite internationale.

Hotelul Sir Lujerului pune la dispozitie 31 de camere spatioase, confortabile si elegant mobilate in stil occidental.

Hotelul Sir Lujerului, face parte din categoria 2** si a fost construit in anul 2003, fiind pus la dispozitia turistilor din luna noiembrie.

Hotelul Sir Orhideea pune la dispozitie 63 de camere spatioase, confortabile si elegant mobilate in stil occidental. Profesionalismul personalului si calitatea serviciilor ofera oaspetilor momente de neuitat.
Hotelul Sir Orhideea, face parte din categoria 2** .

Hotelul Sir Colentina este un hotel modern, intim, cu preturi reduse.Hotelul dispune de un numar de 64 camere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dib Com Inter SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dib Com Inter SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dib Com Inter SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.684Site-uri web