Direct la continutul paginii »

Boavista Sport SRLPersonalul nostru va sta la dispozitie pe intreg parcursul sederii Dumneavoastra, pentru a va face sa va simtiti ca si acasa.

Hotelul este situat la doar 5 minute de centrul orasului, vis-à-vis de Centrul Regional de Afaceri Timisoara si langa Stadionul Dan Paltinisanu.

Hotel Boavista va pune la dispozitie 52 de camere, din care 32 camere cu pat matrimonial, 16 camere cu paturi duble, 3 apartamente si 1 apartament Penthouse.

Facilitati generale:
- Inchirieri auto
- Terasa Boavistaerinte
- Restaurant Boavista
- Pizza Boavista
- Sala de conf
- Servicii de spalatorieContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Boavista Sport SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Boavista Sport SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Boavista Sport SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.301