Direct la continutul paginii »

Hotel Stere SRLToate camerele sunt dotate cu mobilă perfectă de lemn în stil clasic, echipate cu televiziune prin cablu, serviciu de telefonie fixă şi internet wireless.

Hotelul este amplasat în inima capitalei, la doar cinci minute de Gara de Nord, una dintre principalele porţi de intrare în Bucureşti, lângă piaţa Matache.

Securitatea hotelului este asigurată de un serviciu de securitate de încredere. Sistemul de monitorizare video, grupul de reacţie rapidă şi parcarea gratuită vă vor oferi un sentiment de linişte şi protecţie pentru întreaga durată a şederii dvs. în hotel. Pentru oaspeţii săi, Hotel Cameliei asigură locuri de parcare gratuite şi supravegheate.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hotel Stere SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hotel Stere SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hotel Stere SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.881