Direct la continutul paginii »

Hotel Yaky SRLCele 25 de camere dintre care 3 apartamente, restaurantul de categoria I , sala de conferinte si multe alte facilitati, satisfac chiar si cerintele celor mai exigenti clienti, care vor fi surprinsi de calitatea ireprosabila oferita de cele trei stele ale hotelului Yaky.

Conceput ca o structura moderna, hotelul dispune de o sala pentru organizarea de intalniri, conferinte, simpozioane.


Hotelul Yaky, inaugurat in decembrie 2003 se remarca prin arhitectura moderna, dotarile la standardele europene si serviciile deosebite puse la dispozitia dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hotel Yaky SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hotel Yaky SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hotel Yaky SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.692