Direct la continutul paginii »

New Films International Romania SRLNEW FILMS INTERNATIONAL, companie multinationala specializata în distributia de filme în cinematografe, home video si televiziune si avându-si sediul în Los Angeles, California, a luat fiinta în anul 1996, sub conducerea domnului Presedinte Nesim Hason.

De-a lungul timpului, a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata cinematografica, indeosebi în domeniul video-TV, unde numai în România are o cifra de afaceri de peste 5 milioane de euro anual. New Films International îsi vinde produsele în tari din Europa, America Latina, Africa si Asia.

Distributia în home video:
New Films România a colaborat si colaboreaza, înca de la înfiintare, cu marile companii specializate în domeniu, precum Euro Entertainment, Nova Music Entertainment,lansând pe piata de profil mai mult de 250 de titluri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale New Films International Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre New Films International Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii New Films International Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.831