Direct la continutul paginii »

Espada Media SRLDin 2004 Espada Media răspunde nevoilor pieței de producție și postproducție audiovizuală din România și Estul Europei. Misiunea noastră este să ne ajutăm clienții să-și comunice viziunea în condiții de maximă calitate, în termene și bugete realiste.

Compania este autorizată de Centrul Național al Cinematografiei pentru producție cinematografică, video și de programe pentru televiziune.


Suntem specializați în trei domenii principale:

Producție și postproducție audiovizuală
Dezvoltare și implementare WEB
Soluții tehnice pentru teatre și televiziuni

La Espada Media credem în egalitatea de șanse. Ținta noastră este să îi angajăm pe cei mai buni dintre cei buni.

Ne străduim să asigurăm colaboratorilor noștri cele mai bune condiții astfel încât ei să poată contribui cu potențialul lor maxim la realizarea fiecărui proiect.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Espada Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Espada Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Espada Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.648