Direct la continutul paginii »

Koinonia Studio SRLTrinity Music este un studio profesional de înregistrări audio, care a luat fiinţă în octombrie 1999. Inaugurat oficial la data de 16 ianuarie 2000, a produs până azi mai multe albume şi a colaborat cu mai mulţi artişi creştini; despre aceşti artişti şi albumele lor puteţi afla mai multe la secţiunea magazin.

Studioul nostru este echipat cu tehnologie adecvată (digitală şi analogică) pentru înregistrări audio, mixaje, procesare sunet şi mastering.

Prin calitatea serviciilor şi seriozitatea pe care am dovedit-o până acum, sperăm să fim acel studio care să răspundă cel mai bine doleanţelor dumneavoastră.

Cateva dintre scopurile noastre sunt:

* promovarea muzicii cu mesaj creştin, de toate genurile;
* promovarea conceptului de Laudã şi închinare exprimat prin muzicã;
* creşterea calitativã a muzicii creştine românesti din punct de vedere artistic, tehnic, compoziţional, interpretativ si al audiţiei;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Koinonia Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Koinonia Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Koinonia Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.643