Direct la continutul paginii »

Aldmagic Film SRLALDMAGIC FILM este o companie cu capital integral romanesc, care a luat fiinta din dorinta de a recrea imaginea lumii.
Situata in nord-vestul Transilvaniei (Romania), compania se bucura de un spatiu cultural si geografic generos, care poate inspira orice gen de creatie artistica.
ALDMAGIC FILM reprezinta liantul dintre idee si forma finala oferita spectatorului.

Echipa ALDMAGIC FILM utilizeaza metode de creaţie grafică computerizată specifica industriei CGI (Computer-generated imagery) .

ALDMAGIC FILM reprezinta imbinarea perfecta intre arta si tehnologia informationala 3D - varf de lance al industriei cinematografice, al televiziunii si al reclamei.
Scopul ALDMAGIC FILM este crearea unui mediu favorabil cresterii performantei culturale, sociale si economice adaptat standardului Uniunii Europene.

Obiectivele sale sunt de a promova:
- cultura europeana;
- natura europeana a proiectelor sale;
- dialogul intercultural;
- diversitatea lingvistica;
- originalitatea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aldmagic Film SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aldmagic Film SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aldmagic Film SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.527