Direct la continutul paginii »

Fito Fitt Productie SRLDe la inceput ne-am propus sa realizam-FARA ADITIVI ALIMENTARI- produse cat mai aproape de natural.
Toate produsele noastre au fost si unele mai sunt unice pe plan national.

Avem produse care sunt unice pe plan mondial.
Realizarea acestor produse nu s-ar fi putut face fara o munca de cercetare,si cooperare cu institute de cercetare,facultati,firme de prestigiu straine.
Firma noastra realizeaza produsele pe baza de standarde proprii ,conforme normativelor nationale si internationale.HACCP si trasabilitatea produselor este implementata din 2004 ,astfel incat produsele noastre sunt sigure .Fabricarea produselor se face pe trei linii de productie separate conforme Normelor UE. O linie de productie pentru gama Fito-Fitt,alta pentru produsele ecologice Biopack,si alta linie pentru produsele dietetice din carne.
Modificarea sitului si adaugarea posibilitatii de comanda prin internet s-a facut la cererea expresa a consumatorilor produselor noastre si are rolul de a putea trimite si IN CELE MAI INDEPARTATE COLTURI ALE TARII intreaga gama a produsele fabricate.Hiper si supermarketurile nu pot comercializa toata gama a produselor noastre,de aceea acest site se transforma intr-un veritabil magazin virtual.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fito Fitt Productie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fito Fitt Productie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fito Fitt Productie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.072