Direct la continutul paginii »

Total Electric Co SRLSpecialistii nostri ofera cele mai economice si performante solutii in domeniu, prin integrarea de aparataj electric de ultima generatie, cu mare fiabilitate in exploatare si raport excelent calitate - pret.

Majoritatea produselor furnizate au caracter de unicat, datorat multitudinii aplicatiilor si cerintelor din aceste domenii de activitate.

Total Electric Co S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 cu capital integral privat, domeniul principal de activitate fiind fabricatia echipamentelor electrice de distributie de joasa tensiune si automatizari industriale.

Calitatea produselor noastre asigura clientilor nostrii siguranta marita in exploatarea, evitarea intreruperilor si disfunctionalitatilor instalatiilor deservite , montaj si racordare usoara si nu in ultimul rand estetica deosebita.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Electric Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Total Electric Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Electric Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.279