Direct la continutul paginii »

Matei Urbanism SRLMATEI URBANISM SRL isi propune sa pastreze standarde ridicate de calitate si sa realizeze produse performante si durabile in timp.

Societatea noastra realizeaza o gama foarte variata de mobilier urban si iluminat public.

Beneficiind de dotarea tehnica necesara, putem realiza orice reper de mobilier urban din fonta, aluminiu sau confectie metalica, la cererea beneficiarului, pe baza specificatiilor tehnice sau reperelor originale puse la dispozitie.

Toate produsele realizate de catre noi sunt tratate impotriva agentilor atmosferici prin zincare in camp electrostatic sau zincare clasica.

O vasta experienta in acest domeniu ne permite productia si comercializarea de delimitatori de trafic, cosuri de gunoi stradale, cosuri de flori, suporti de biciclete, fantani artistice, banci de odihna si stalpi de iluminat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Matei Urbanism SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Matei Urbanism SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Matei Urbanism SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.178