Direct la continutul paginii »

Lucky Man SRLInca de la infiinatre obiectivul nostru a fost si va ramane acela de a produce mobila de inalta calitate in comformitate cu cerintele clientilor .

Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. aceasta ne motiveaza sa executam mobila foarte rapid si eficient prin mijloacele tehnologice de cae dispunem.

Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostrii. tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentu ca , la final, sa prezentam un produs ce cea mai buna calitate

Prezenta in romania inca din anul 1995 firma sc lucky man srl se concentreaza pe dezvoltarea, producerea si distribuirea mobilierului de bucatarie si camere tineret produse din mdf si pal melaminat, in serie si la comanda.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lucky Man SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lucky Man SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lucky Man SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.386