Direct la continutul paginii »

Eleganta Confort Originalitate Eco SRLBogata experienta a echipei manageriale , s-a concretizat in proiecte si contracte care s-au derulat pe pietele din Olanda,Anglia, Germania, Franta, Italia , Austria.

Din anul 1995 s-a inceput productia de mobilier tapitat, concomitent au fost atrasi elevi din scolile profesionale de specialitate, realizandu-se astfel un colectiv bine calificat si disciplinat.

Nu a fost uitata nici piata interna pentru care s-a raspuns cu "mobilierul la comanda" sau serie mica. Prin utilizarea unor tehnologii avansate si a celor mai noi materiale in domeniu, s-a obtinut un raport calitate/pret care confera produselor competitivitate si atractivitate pe piata interna si externa.

Infiintata in 1992 , firma a inceput cu o productie de perne pentru mobilierul de gradina si camping, cu destinatia � piata europeana.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eleganta Confort Originalitate Eco SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eleganta Confort Originalitate Eco SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eleganta Confort Originalitate Eco SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.331