Direct la continutul paginii »

Dinadrom SRLDomeniul de activitate este productia si comercializarea mobilierului din PAL, MDF si alte produse derivate din lemn.

Firma noastra se adreseaza persoanelor fizice si juridice, cu o gama variata de modele si culori cum ar fi: Bucatarii, Livinguri, Dresinguri si Dormitoare, farmacii, mobilier pntru firme si spatii comerciale.

S.C. DINADROM S.R.L. si-a inceput activitatea in productia de mobilier, in anul 2001, cu un numar de 4 angajati iar in prezent are un numar de 30 de angajati.

Cresterea calitatii produselor oferite se datoreaza personalului calificat in domeniu, orientarea societatii numai pe segmentul mobila, folosim accesorii de cea mai buna calitate, import Austria si Germania, fiind deschisi tot timpul la colaborarea dintre client si firma si la evaluarea cerintelor pietei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dinadrom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dinadrom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dinadrom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.