Direct la continutul paginii »

Zetam Plm SRLMarea majoritate a mobilierului executat este confectionată din brad, dar lucrăm atăt din fag cât şi din stejar.

Ne încurajează faptul că din ce în ce mai multe firme se interesează după capacitatea de productie a firmei ZETAM-PLM SRL si ne încredintează fabricarea produselor lor.

Cresterea calitătii este preocuparea continuă a conducerii, atât prin instruirea profesională a fortei de muncă cât si prin introducerea si aplicarea noilor technici si tehnologii moderne.

Productia unor obiecte si mobiliere de dimensiuni mici din lemn a constituit primi pasi a firmei proaspăt înfiintate, -pasi care au fost urmate prin extinderea firmei cu pornirea productiei de mobilă din lemn masiv în serie pentru export. Societatea, în momentul de fată lucrează exclusiv pentru export, având o piată în crestere în Europa de Vest.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zetam Plm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Zetam Plm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zetam Plm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.777