Direct la continutul paginii »

Ergostar SRLSocietatea noastra livreaza produsele sale unei largi retele de parteneri interni si din Italia, Germania si Canada. Comenzile Dumneavoastra sunt onorate prompt si la parametri de calitate garantata.

Din punct de vedere tehnic, elementul mulat are o structura compacta, incleiata din furnire tehnice de diferite esente: fag, plop, rasinoase, diverse; formalizat si finisat, prevazut cu unele accesorii in unele situatii (bucse metalice).

Societatea ERGOSTAR este profilata pe productie, utilizand tehnologia specifica presarii elementelor mulate (curbate) bazata pe incleierea la cald, cu ajutorul generatoarelor de inalta frecventa si prese hidraulice de mare capacitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ergostar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ergostar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ergostar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.