Direct la continutul paginii »

Scm Mobila Si TapiterieAvand o bogata si lunga experienta in domeniul fabricarii, societatea noastra este capabila sa satisfaca cele mai exigente cerinte si gusturi ale clientilor, atat de pe piata interna cat si de pe cea externa.

SCM MOBILA SI TAPITERIE Bucuresti a fost infiintata in anul 1959 si este membra a Aliantei Cooperatiste Internationale si a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania.

Societatea noastra produce mobilier din toate speciile de lemn indigen, cat si din esente exotice, in stiluri diverse cum ar fi stilul clasic, modern, rustic, precum si mobilier tapitat cu stofa, plus sau piele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scm Mobila Si Tapiterie se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Scm Mobila Si Tapiterie in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scm Mobila Si Tapiterie , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.614