Direct la continutul paginii »

Sistem Forest SRLCalitatea produselor este garantata atat de profesionalismul angajatilor nostri cat si de catre furnizori precum Interspan, Kronospan, Thermopal pentru placile de PAL melaminat si BLUM Austria pentru accesoriile de mobilier.

De la infiintarea firmei ne-a preocupat calitatea produselor noastre si satisfacerea cerintelor fiecarui client.De curind prin inchierea unor contracte ferme de colaborare cu fabrici de mobila din lemn masiv din Italia, Sistem Forest va poate oferi si mobila de lux.

Mobilierul este proiectmobilaat impreuna cu clientul, devenind astfel personalizat.

SISTEM FOREST produce si comercializeaza o gama larga de produse de mobilier unicat, mobila la comanda,mobila de bucatarie, mobilier tineret, mobila camere de zi, mobila dormitoare, mobila lemn masiv,mobilier pentru dotarea apartamentelor, a sediilor de firma, a bancilor, magazinelor, hotelurilor, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sistem Forest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sistem Forest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sistem Forest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.