Direct la continutul paginii »

Delta Wood SRLFirma noastra va ofera o gama larga de mobila din lemn masiv, mdf lacuit sau infoliat si pal melaminat, pentru toate spatiile locuintei dumneavoastra.

In general oamenii achizitioneaza mobila pentru functia sa utilitara, apreciind desigur si dimensiunea estetica; rareori insa un obiect de mobilier reuseste sa-si pastreze personalitatea, sa respire dincolo de ambientul in care a fost inserat….

Delta Wood a dezvoltat un departament propriu de proiectare. Rolul lui este sa ofere clientilor solutii complete de amenajare. Plecand de la specificul spatiului, dorintele si bugetul clientului, putem realiza proiecte complexe de design interior pentru spatii diverse.

Delta Wood este o firma de productie mobila din Piatra Neamt, infiintata in anul 2000. In prezent firma are un numar de 80 de angajati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Delta Wood SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Delta Wood SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Delta Wood SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.210