Direct la continutul paginii »

Mobila Radauti SACu o experienţă de peste 40 de ani firma îşi păstrează reputaţia de profesionalism şi potenţial în executarea unor lucrări specifice de anvergură.

Situată în oraşul Rădăuţi la 40 Km Nord-Vest de Suceava, Mobila Rădăuţi este cel mai mare producător de mobilă din zonă pînă acum.

După anul 1990 ca urmare a conjucturii interne şi a pieţei mobilei activitatea firmei s-a restrâns treptat astfel ca în prezent lucrează aprox. 400 oameni, iar activitatea este într-o continuă reorganizare şi adaptare la cerinţele pieţei.

Sc MOBILA RADAUTI este societate pe acţiuni,infiinţată la început ca urmare a politicii de investiţii din anii 1960 cu o singură secţie de producţie cu activităţi conexe, ulterior (1966) prin construcţia încă a unei secţii de producţie mobilier artă şi modernizări succesive în viziunea anilor de atunci.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mobila Radauti SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mobila Radauti SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mobila Radauti SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.471