Direct la continutul paginii »

Mabi S V.m.b. Company SRLFolosim o gama variata de material, cu o bogata paleta de culori si finisaje: PAL, PAL melaminat, PAL plastifiat, PAL furniruit, MDF, MDF plastifiat, PFL vopsit, blaturi de bucatarii si mese din PAL laminat termo, geamuri colorate, geamuri sablate chimic si personalizate cu diverse inscriptii.

Am inceput activitatea in anul 2000 ca o companie mica dar cu o viziune mare. Desi tanara, echipa de specialisti de la Mabi’s V.M.B. Company a acumulat o vasta experienta in cei 9 ani de activitate in designul si fabricarea de mobilier la comanda.

Oferta noastra acopera toata gama de mobilier dintr-o casa sau sediu de firma: mobilier de bucatarie, mobilier living, mobilier dressing, dormitoare pentru copii si tineret, mobilier pentru baie, mic mobilier, mobilier si compartimentari pentru birouri, hoteluri, banci, scoli si gradinite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mabi S V.m.b. Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mabi S V.m.b. Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mabi S V.m.b. Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.653