Direct la continutul paginii »

Trinom SRLIn urma cu cca. 10 ani managerii firmei si-au propus ca sa faca din S.C. TRINOM SRL unul din principalii producatori si distribuitori de mobilier din PAL si MDF si distribuitori de electrocasnice din nordul Transilvaniei.

SC TRINOM SRL a implementat si mentine un sistem de management al calitatii in domeniile: design, proiectare, fabricare si comercializare mobilier, electrocasnice, certificat ISO 9001.

Suntem o societate comerciala cu sediul in Baia Mare, Str. Fabricii Nr. 8, judetul Maramures, si avem ca obiect de activitate principal designul, productia si vanzarea de mobilier. Obiectul de activitate secundar al societatii il reprezinta vanzarea de aparatura electrocasnica incorporata si de elemente pentru amenajari interioare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trinom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Trinom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trinom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.