Direct la continutul paginii »

Prestige Mob SRLPrestige Mob este o companie dinamica, ce isi propune in permanenta sa lanseze modele noi pe piata, folosind stofe de calitate superioara.

Viziunea companiei este aceea de a tine marca Prestige la nivel inalt, in special pe piata interna, prin crearea de noi produse, care se regasesc peste asteptarile publicului, fabricate la o calitate superioara si conform standardelor europene.

In prezent, compania isi desfasoara activitatea de productie pe o suprafata de 25.000 de metri patrati, avand aproximativ 500 de angajati in ambele locatii.

SC Prestige Mob SRL si-a inceput activitatea in anul 1999, ca producator de saltele pe plasa de arcuri. La scurt timp, a inceput productia de tapiterie, largind treptat gama de produse;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prestige Mob SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prestige Mob SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prestige Mob SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.588