Direct la continutul paginii »

Linex Wolf SRLInfiintata in anul 1994, principalele activitati erau din domeniul comertului, incetul cu incetul obiectul activitatii a fost completat de injectie de mase plastice, si alte componente de complexitate redusa.

In ultimii ani compania a proiectat si diversificat obiectul activitatii in domeniul producerii componentelor pentru masini electrice, crescand nivelul complexitatii productiei.

Linex Wolf este o comapnie cu activitati diverse, in prezent cea mai importanta fiind productia de componente pentru masini electirce, si sculele necesate prentru aceasta, in special scule pentru stantat.

Astazi compania are capabilitatea de a produce laminari, miezuri stator si rotor, scuturi pentru stator, sa proiecteze si sa produca toata gama de scule pentru laminari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Linex Wolf SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Linex Wolf SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Linex Wolf SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.205