Direct la continutul paginii »

Lhx Solutii SRLLHX Soluţii SRL, care are o experienţă de peste 10 ani in domeniul mobilierului la comandă şi doreşte să aduca o schimbare pe piaţa de mobilă la comandă a Clujului,

Compania execută mobilă la comandă in Cluj-Napoca din pal melaminat si mdf, precum si corpuri cu fronturi din lemn: mobilă de bucatarie, mobilier pentru dormitor, mobilier pentru living, mobilier pentru spaţii comerciale şi birouri, mobilier pentru camere de copii, dressinguri, dulapuri cu uşi culisante, mobilier pentru baie.

Ne deplasam la fiecare client in parte si ii oferă consultanţă privind spaţiul ce urmează a fi mobilat, dupa care face masuratorile necesare executării proiectului 3D si estimarii unui cost.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lhx Solutii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lhx Solutii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lhx Solutii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.178