Direct la continutul paginii »

Gubiflex SRLS.C. Gubiflex in colaborare cu o echipa de profesionisti, a creat o linie de tapiterie si de saltele ortopedice de medie pana la cea mai buna calitate.

Experienta in acest domeniu este asa de mare, incat Gubiflex, ultima aparuta pe piata nu se teme de concurenta, oferind produse bine finisate si de calitate.

Saltelele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera. Ca urmare, produsele care au fost despachetate din ambalajul original nu pot fi returnate;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gubiflex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gubiflex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gubiflex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.753